Wat wil je vriendin (maar vraagt ​​nooit)

Ze wil dat je haar denkloos aanraakt terwijl je twee films bent — Ze wil niet dat het een inleiding is voor iets meer. Ze wil dat je gemakkelijk je vingers in haar hand https://coastalwholesales.com/besloten-om-te-settelen-hoe-je-geen-tijd-verspilt/ doorbrengt, haar.

Ze wil weten wat je haar wilt aanraken als een gewoonte zoals reflex. Aanraking moet de tweede natuur zijn en zou niet altijd tot iets moeten leiden.

Ze wil dat je haar verras, maar geen enkele brede gebaren die je in de film zag. Ze hoeft honderden kaarsen in de vorm van een hart niet op te lichten, ze heeft geen serenades onder het raam nodig. Ze heeft iets nodig dat alleen romantisch is voor jullie twee die je alleen maar begrijpt.

Verras haar roerei met kaas en koffie zaterdagochtend na haar harde werkweek. Verras haar bos van bordspellen op vrijdagavond, dus je kunt eindelijk ontdekken welke van jullie beter achter een glas bier of wijn is.

Kies de film waarvan je weet wat ze wil, zelfs als ze hem al tientallen keer zag, en het arrangeren van avondmening. Geef haar om te weten wat je de kleine dingen opmerkt.

Ze wil dat je zegt dat je van haar houdt in vreemde, onverwachte momenten wanneer niemand wacht. Ze wil dat je woorden zich als een kus in het voorhoofd in het donker voelen, het feit dat ze nauwelijks kan voelen, maar dat ze precies op dit moment nodig heeft. Ze wil dat je liefde licht en natuurlijk is, en niet gebouwd rond «Belangrijk DAT», die je moet vieren.

Natuurlijk zullen er speciale evenementen zijn, maar er is iets duizenden keer aangenamer als je stil hoort «ik hou van jou», Wanneer je jezelf een masker op het gezicht zet, zit je in een badjas en beschouw jezelf als je het minst aantrekkelijk wanneer je het minst verwacht te horen dat er de erkenning in liefde hoorde.

Ze wil dat je zo veel van haar houdt en voor je vrienden. Ze wil dat je haar kussen op de wang, grapte met

viagra online kopen

haar, was omringd door andere mensen hetzelfde als alleen met haar. Ze wil geen last voor je voelen, alsof ze je vol plezier voorkomt.

Ze hoort hoe andere jongens over hun meisjes praten als ze niet in de buurt zijn, alsof hun relatie — Dit is een toezegging. En ze wil weten dat je nooit over haar hebt.

Ze wil brieven van je ontvangen, vraag me af wat je je herinnert iets dat ze al is vergeten, woorden horen «Ik heb het al gezorgd». Er is niets mooier dan te weten dat iemand al dacht over wat je nodig hebt dat hij over je dacht dat er serieus genoeg was om iets te doen.

Omdat het een echte romance is die sterft — Romantiek van zorg wanneer u uw tijd toewijst en doet wat u nodig hebt.

Ze wil niet dat je het alleen laat in de avond herinnert wanneer je niet alleen wilt slapen. Ze wil niet dat je bij haar komt onder het voorwendsel om een ​​film te kijken, gewoon om een ​​paar uur in haar armen door te brengen. Ze wil haar speciaal voor jou. Ze heeft je geld niet nodig of wat je haar kunt kopen, ze heeft je tijd nodig, je aandacht.

Ze wil je geduld in de wereld waar iedereen te snel gaat.

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *